Sonic játék 4
Sonic játékok
5
A legjobb játékok nyitó oldala, mert játszani mindenkor és mindenhol jó!
 
Sonic the hedgehog a SEGA híres figurája, videó és online játékok, képregények, rajzfilmek szereplője. Kék bőre, és zöld szeme van, piros-fehér cipőt hord, és iszonyatosan gyors. Sonic a SEGA válasza a Nintendo Marióra. Első játéka a Sonic The Hedgehog 1991 ettől az évtől számítják a süni születését. A Sonic játékok ma már klasszikus mászkálós játéknak számítanak. A Smaragdok irányítják Sonicék világát, azaz Angel Islandot. Játszani mindig kell!
  Ezek a flash játékok online a böngészőben telepítés nélkül játszhatóak. Ahogy betöltődik már kezdődhet is a szórakozás, négy a negyedik ahol biztosan nem csalódsz!
Sonic the hedgehog a SEGA híres figurája, videó és online játékok, képregények, rajzfilmek szereplője. Kék bőre, és zöld szeme van, piros-fehér cipőt hord, és iszonyatosan gyors. Sonic a SEGA válasza a Nintendo Marióra. Első játéka a Sonic The Hedgehog 1991 ettől az évtől számítják a süni születését. A Sonic játékok ma már klasszikus mászkálós játéknak számítanak. A Smaragdok irányítják Sonicék világát, azaz Angel Islandot.
Ahogy megjelink már indulhat is az online ingyen Sonic játék, négy a negyedik ahol biztosan nem csalódsz!